top of page
PHOTO-2024-04-11-09-54-46.jpg
valtwelmee logo rond klein.png

't Valt wel mee

Nu je nog goed ter been bent, kun je makkelijk leren hoe je je val kunt breken en hoe je je balans kunt verbeteren.

Dit zijn vaardigheden waar je de rest van de leven voordeel van hebt. Zeker straks op latere leeftijd als een val grote gevolgen heeft.  

PXL_20240327_192530567.MP.jpg

Onze trainingen

“Ik heb de training als zeer positief ervaren. Er is een proces op gang gekomen, waardoor ik me veel meer bewust ben geworden hoe ik loop en meer meer bewust ben van de dingen om me heen. En als ik zou vallen hoe ik dat het beste zou kunnen doen.
Zelfs nu, een paar weken na de training, ben ik er in mijn hoofd nog steeds mee bezig. En dat heb ik aan jullie te danken!"

Liesbeth Schellevis

Even voorstellen

Wij zijn Alwine Kruisselbrink en Sam Sosef. Wij zijn allebei op onze eigen manier professioneel met balans bezig. En we passen deze kennis toe voor valtraining en valpreventie. 

Door onze verschillende benaderingswijzen en achtergronden samen te voegen, is een complete training ontstaan, waarin je leert om je eigen lichaam beter te gebruiken. 

Hierdoor kun je voorkomen dat je valt. En als dat onverhoopt toch gebeurt, is het niet zo erg, omdat je geleerd hebt om je val te breken, zodat je er zo min mogelijk last van hebt. 

Meld je aan voor de training en ervaar het zelf!

samalwine.jpg
bottom of page