top of page
informatie.jpg
junansei logo 2022.png

Informatie

Wat voor lessen zijn er?

Ju Jutsu (volwassenen en jeugd vanaf 6 jaar)

Ju-Jutsu is een veelzijdige krijgskunst waarin verschillende technieken (worpen, klemmen, stoten/trappen) samenkomen en zelfverdediging een belangrijke rol speelt. We verzorgen lessen voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen. 

 

Aikido (volwassenen en jeugd vanaf 7 jaar)

Het Aikido kenmerkt zich door sierlijke, cirkelvormige bewegingen die in harmonie met elkaar worden uitgevoerd. We verzorgen lessen voor kinderen vanaf 7 jaar en voor volwassenen. 

 

Kobudo (volwassenen en jeugd vanaf 7 jaar)

In de Kobudo lessen (zwaardvechten) worden de traditionele vormen uit de leer van de Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu bestudeerd.We verzorgen lessen voor kinderen vanaf 7 jaar en voor volwassenen. 

 

Tuimelbudo (kleuters 4-6 jaar) 

Speciaal voor de kleuters is er Tuimelbudo. In deze lessen worden basistechnieken uit het Judo en Ju-Jutsu getraind. Daarnaast spelen vaardigheden zoals valbreken, contact maken met elkaar en het verbeteren van de balans, motoriek en weerbaarheid een belangrijke rol in de lessen. 

 

Peuter Tuimelbudo en Ouder & kindlessen (peuters 2,5-4 jaar)

Voor peuters hebben we twee verschillende lessen. In de Ouder & kind Tuimelbudo stoeien de peuters samen met papa of mama. In de Peuter Tuimelbudo komen de peuters helemaal zelf.

 

Ze doen in beide lessen veel motorische en valbreekoefeningen naast elkaar. In deze lessen kunnen de kinderen hun energie kwijt en kunnen ze oefenen om in een groep of met iemand anders (ouder, meester/juf of soms een ander kindje) iets samen te doen.

 

Doordat ze dingen spelenderwijs oefenen gaat het snel beter en groeit het vertrouwen in hun eigen lijf en hun eigen kunnen. 

Wat voo lessen zijn e?

Lesrooster

lesrooster.jpg

 

Let op: De gemiste jeugdlessen Kobudo en Aikido kunnen worden ingehaald op zaterdag 4 en 11 mei van 15.00-16.00 uur in gymzaal Krimwijk, aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten. De les wordt dan gegeven als combinatieles samen met de Ju Jutsu les voor 9-13 jaar. 

Lesrooster

Locaties

Voorschoten

Gymzaal Krimwijk, OBS De Vos

Multatulilaan 92, 2251 ZM

Vestiging Voorschoten Krimwijk.JPG
krimwijkmat.jpg

Voorschoten

 

Gymzaal Frans de Vette 

Kuyperbrink 11, 2253 VX

Vestiging Voorschoten fransdevette
fransdevettemat.JPG

Voorschoten

 

Gymzaal De Voorsprong (turnzaal)

Oude Adegeesterlaan 3, 2252 KZ

Vestiging Voorschoten Voorsprong
voorsprongmat.JPG

Wassenaar

 

Gymzaal Adelbert College

Deijlerweg 163, 2241 AE

Vestiging Wassenaar
adelbertmat.JPG

Leiden

 

Gymzaal E.L.S./BLOS - benedenzaal

P.C. Hooftlaan 13, 2332 AX

Vestiging Leiden
pchooft.jpg

Leiderdorp

 

Gymzaal Zijlkwartier

Van Der Marckstraat 19, 2352 RA

zijlkwartier.png
Leiderdorp Gymzaal_Zijlkwartier.jpg
Locaties
Proefles

Proefles

Het is lastig om vanaf een website in te schatten of iets aan je verwachtingen voldoet. Het is bij ons daarom altijd mogelijk om een gratis proefles te volgen. Op deze manier kun je zelf vrijblijvend ervaren of de activiteit, de sfeer en de docenten bij je passen.

 

Over het algemeen is één proefles genoeg om zeker te weten of je het wel of niet leuk vindt. Mocht er na de proefles toch nog twijfel zijn, overleg dan met ons, dan kunnen we samen kijken hoe we onduidelijkheden kunnen wegnemen.

 

Voor een proefles adviseren wij gemakkelijk zittende kleding, zoals een trainings- of joggingbroek met een t-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten.

 

We stellen het erg op prijs als je van te voren even een afspraak maakt, maar als dat even niet lukt, dan kun gewoon langskomen ook. 

Mag ik kijken?

Publiek tijdens de lessen is niet toegestaan. 

We begrijpen wel heel goed dat je bij een proefles voor je kind graag wil weten waar hij of zij terecht komt. We maken daarom voor de eerste les graag een uitzondering. 

Bij jeugdexamens en jeugdwedstrijden is publiek van harte welkom, zodat je toch een aantal keer jaar kunt zien hoe je kind zich ontwikkelt. 

Bij de examens voor volwassenen (en pubers die in de les voor volwassenen meetrainen) is publiek van harte welkom op uitnodiging van de examenkandidaat.

Mag ik kijken?
Contributie en opzeggen

Contributie en opzeggen

Inschrijven kan het hele jaar door. Er zijn geen inschrijfkosten. Ook geen jaarcontract. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is één kalendermaand. Dat betekent dat als je vandaag opzegt, je over de volgende maand nog contributie betaalt. Daarna is het klaar. Je zit er dus nooit lang aan vast. 

Opzeggen kan via mail of app. Als er vragen zijn, neem dan even contact op. 

De contributie wordt per maand betaald via automatische incasso. Voor augustus is geen contributie verschuldigd.

 

De tarieven zijn:

tarieven 2022.png
Judopakken en materialen

Judopakken en andere materialen

Tijdens de lessen dragen de kinderen een judopak. Alle kinderen hebben hun eigen judopak. Deze zijn ook bij ons te koop. We hebben geen leenpakken. We passen judopakken altijd, zodat we zeker weten dat mensen de goede maat hebben.

We gebruiken ook regelmatig andere materialen tijdens de les. Sommige materialen zijn van de club. Denk hierbij aan schopkussens en zachte stokken. Mensen hoeven dat niet zelf aan te schaffen.

Het is fijn als mensen sommige materialen zelf hebben. Bijvoorbeeld bokshandschoenen, scheenbeschermers en houten zwaarden (bokkens). Deze zijn dan ook bij ons te koop.

Als je even laat weten als je iets nodig hebt, dan kunnen we het vaak al direct de eerstvolgende les meenemen. Stuur dan ajb even een mailtje via de onderstaande knop.

Hoe knoop je de band?
bottom of page