top of page

Nieuw lesrooster binnen mogelijkheden

Junansei

NOV 28, 2021

Na lang puzzelen is het gelukt - een lesrooster waarin iedereen kan trainen, examen kan doen, én waarin er na 17.00 uur geen lessen zijn.

Vanaf 28 november gelden aangescherpte coronamaatregelen. Dat betekent dat alles dicht is vanaf 17.00 uur en er dus ook geen sportlessen meer gegeven kunnen worden.

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk lessen in te plannen op de zondag, en door de weeks voor 17.00 uur, zodat de normale lessen zoveel mogelijk door kunnen gaan. En dat iedereen toch - al is het op een ander moment - kan komen sporten. De lesroosters voor de komende drie weken zijn te vinden onder informatie.

Daarnaast hebben we voor alle groepen examens ingepland. Het is nog onzeker of dit met publiek kan, of dat het weer zonder publiek wordt afgenomen. Bepaalde evenementen zijn toegestaan. We hebben de gemeente gevraagd of onze examens (geplaceerd, op 1,5 m en met CTB) kunnen doorgaan. We hopen hier z.s.m. duidelijkheid over te kunnen geven.

We kunnen ons goed voorstellen dat het een beetje duizelt in de verschillende schema's. Wat doet mijn kind, en wanneer kunnen we dan komen? Neem voor al deze vragen en andere onduidelijkheden gerust even contact met ons op.

bottom of page