top of page

Herfstvakantie

Junansei

OCT 12, 2022

In de herfstvakantie van maandag 24 oktober tot en met vrijdag 28 oktober hebben we aangepaste activiteiten.

De lessen op zaterdag 22 en 29 oktober gaan gewoon door volgens het normale lesrooster.
Door de week, van maandag 24 tot en met vrijdag 28 oktober komen de reguliere lessen op alle locaties te vervallen (m.u.v. Kobudo voor volw).

Jeugdlessen kunnen zonder aanmelden worden ingehaald op beide zaterdagen. Volwassen en 13+ zijn van harte welkom op de vrije training op zaterdag van 16.00-17.00.
Het lesrooster is te vinden op www.junansei.nl/informatie

--

De kobudoles voor volwassenen en 13+ op dinsdag 25 oktober gaat wel door. De les is van 19.00-21.00 uur in gymzaal De Voorsprong, Oude Adegeesterlaan in Voorschoten. Als je eerder weg moet, omdat de tijd en locatie nu anders is, dan is dat natuurlijk geen probleem.

--
Voor kinderen van 5-8 jaar organiseren we op dinsdag, donderdag en vrijdag een ninjatrainingen in gymzaal Krimwijk in Voorschoten.

Een training duurt 2x45 minuten met een korte pauze ertussen. In het eerste deel van de training ga je verschillende gevechtstechnieken doen en sluipen. Daarna is het pauze met voor iedereen een pakje drinken en een zakje chips. In het tweede deel van de training is het tijd voor een behendigheidsparcours met touw slingeren, kruipen en klimmen. Als laatste ga je zwaardvechten. We doen eerst verschillende oefeningen, zodat je weet wat je allemaal kunt doen. Daarna ga ja sparren, zodat je alle coole moves in de praktijk kunt brengen. Tenslotte krijg je een diploma als aandenken.

Deelname is maar 15 euro voor leden van Budocentrum Junansei (voor niet-leden € 25,- en vanaf 6 jaar). Aanmelden kan via www.junansei.nl/ninja

--

Na de herfstvakantie zijn er jeugdwedstrijden met de stokken. Alle kinderen van 4-13 jaar die bij ons in de jeugdlessen sporten zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

De wedstrijden zijn in gymzaal Krimwijk, OBS De Vos aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten. We verdelen de kinderen op leeftijd.

- 4-6 jaar (kleuters, tuimelbudo, school groep 1 en 2): Zondag 6 november 11.30-14.00 uur
- 6-8 jaar (ju jutsu, kobudo, aikido, school groep 3, 4 en 5): Zondag 13 november 13.00-16.00 uur
- 9-13 jaar (ju jutsu, kobudo, aikido, school groep 6, 7, en 8): Zondag 6 november 14.00-16.00 uur

Kijk voor meer info en aanmelden via www.junansei.nl/stokken

--

Na de herfstvakantie start er een nieuwe cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor vrouwen (volwassenen en 14+). De training is op zondag van 10.00-12.00 uur en de cursus duurt 3 weken. De oefeningen zijn niet agressief, wel de-escalerend en er is geen basiskennis vereist. Je leert jezelf losmaken als iemand je vastmaakt, je lijf optimaal te gebruiken en overzicht te houden in chaotische situaties. En het belangrijkste, je leert te handelen op precies het goede moment. Iedereen kan het leren. Ook jij.

Wil je weten of deze cursus bij je past? Op zondag 6 november is er van 10.00-10.45 een proeftraining, zodat je het zelf kunt ervaren.

Kijk voor meer info en aanmelden via www.junansei.nl/zelfverdediging

bottom of page