junanseilogo.png

Kinderfeestjes

Budocentrum Junansei

Actief kinderfeestje

Actieve kinderfeestjes zijn heel erg leuk. Een groep stuiterende kinderen kan heel erg enthousiast en energiek zijn. Heerlijk. Maar thuis misschien best een uitdaging.

 

Daarom is het erg fijn om een zo'n feestje bij ons in de gymzaal te vieren. Superleuk voor de kinderen. En lekker makkelijk voor jou als ouder. 

 

Er zijn twee soorten feestjes. Een ninjatraining en een martial arts clinic (vechtsportfeestje).

De meeste mensen doen eerst thuis taart en cadeautjes en komen daarna naar ons voor een training. Vaak is dat best wel spannend. Elk feestje begint met een spelletje, zodat de kinderen even rustig kunnen wennen aan de setting. Ze voelen zich dan snel op hun gemak. 

 

We trainen 2x45 minuten met een korte pauze ertussen. In de pauze hebben we chips en Wicky. En aan het eind voor alle kinderen een persoonlijk diploma. 

 

Een feestje met 6-10 kinderen is 157 euro. Als je meer kinderen uit wil nodigen, dan kan dat natuurlijk ook. Er komt dan 10 euro per kind bij. Betaling kan vooraf per bank of tikkie, of contant op het feestje zelf. 

Alle kinderen krijgen een persoonlijk diploma als aandenken mee naar huis. 

 
ninja-feestje-kidsproof_edited.jpg
 

Supercoole ninjatraining

Een ninjatraining is geweldig leuk voor kinderen van 6-8 jaar. De kinderen leren valbreken, traptechnieken op stootkussens, gevechtstechnieken, geheime technieken, sluipen naar elkaar, een parcours met hindernissen lopen, en natuurlijk zwaardvechten!

 

We gebruiken zachte matten, stokken en helmen, zodat niemand zich bezeert. Het parcours en de moeilijkheid van de technieken wordt aangepast aan de leeftijd van de jarige.  

IMG_9767%20(1)_edited.jpg
5 sterren.png
‘Wij hebben het 7e verjaardagsfeestje van onze zoon gevierd bij Junansei, een ninja feestje! Wat was het leuk!
 
Ze kregen les van een echte ninja meester en ninja juf die allemaal coole trucs, sprongen en kreten kende en eerst even goed lieten zien wat er moest gebeuren (duidelijke regels en structuur). Ook werden de kinderen goed geholpen.
 
De toekomstige ninja’s kregen les in goed kunnen luisteren (want dat is erg belangrijk voor ninja’s), verschillende sluiptechnieken (want je zou maar door een bos lopen met 26 vijanden) waarbij er gebruik werd gemaakt van echte “zwaarden”, een heuse storm baan en een “zwaard” gevecht als laatste test - waarbij natuurlijk ook alle geleerde coole moves en kreten even werden gedemonstreerd.
 
En dan is het dan echt zover... het ninja diploma is behaald! Zeker een aanrader!’
 
-Sanne van Dijk-
via Google
 

Dynamische martial arts clinic (vechtsportfeestje)

Een martial arts clinic is een stoer en sportief feestje. Erg leuk voor kinderen van ongeveer  7-10 jaar.

 

Tijdens het feestje doen we technieken vanuit verschillende martial arts (vechtsporten). Valbreken, werpen, stoten en trappen op stootkussens, kickboksen en zwaardvechten!

 

We gebruiken zachte matten, bokshandschoenen, scheenbeschermers, zachte stokken en helmen, zodat niemand zich bezeert. We passen de technieken aan aan de leeftijd van de jarige en de dynamiek van de groep. 

feestje_edited.jpg
5 sterren.png
‘We just arranged a ninja party for 6-10 year olds and they all loved it.

But for me, the best part was how easy and quick it was to arrange.

Emails responded to quickly and clearly, and flexibility to meet our needs. Everything went very smoothly.

Thanks Esther and Sam’

 
-Joanne Yeomans-
via Facebook