Kinderfeestjes

Actief kinderfeestje

⛔️ Vanwege de coronamaatregelen verzorgen we op dit moment geen kinderfeestjes. De binnensportaccommodaties zijn gesloten en we hebben écht de zaal nodig voor onze feestjes. Onze excuses voor het ongemak. 

In het weekend verzorgen wij actieve kinderfeestjes. Er zijn twee soorten feestjes. Een ninjatraining of een martial arts clinic (vechtsportfeestje).

De meeste mensen doen eerst thuis taart en cadeautje en komen daarna naar ons voor een training. Vaak is dat best wel spannend. Elk feestje begint met een spelletje, zodat de kinderen even rustig kunnen wennen aan de setting. Ze voelen zich dan snel op hun gemak. 

 

We trainen 2x45 minuten met een korte pauze ertussen. In de pauze hebben we chips en Wicky. En aan het eind voor alle kinderen een persoonlijk diploma. 

 

Een feestje met 6-10 kinderen is € 145,-. Als je meer kinderen uit wil nodigen, dan kan dat natuurlijk ook. Er komt dan € 10,- per kind bij. Betaling kan vooraf per bank of tikkie, of contant op het feestje zelf. 

Alle kinderen krijgen een persoonlijk diploma als aandenken mee naar huis. 

Voor kleding adviseren we gemakkelijk zittende kleding zoals een joggingbroek en een t-shirt. Schoenen zijn niet nodig, want we trainen op blote voeten. Verkleed komen of in judopak mag ook. Tijdens de training is het niet toegestaan om maskers te dragen, omdat we voor de veiligheid graag de gezichten van de kinderen willen zien. Ook het dragen van sieraden is niet toegestaan. Als oorknopjes nog niet uit mogen, dan mogen ze wel afgeplakt worden. 

 

Supercoole ninjatraining

Een ninjatraining is geweldig leuk voor kinderen van 6-8 jaar. De kinderen leren valbreken, traptechnieken op stootkussens, gevechtstechnieken, geheime technieken, sluipen naar elkaar, een parcours met hindernissen lopen, en natuurlijk zwaardvechten!

 

We gebruiken van zachte matten, stokken en helmen, zodat niemand zich bezeert. Het parcours en de moeilijkheid van de technieken wordt aangepast aan de leeftijd van de jarige.  

 

Plattegrond locatie Voorschoten

Alle lessen worden gegeven op het achterspeelplein van OBS De Vos, Multatulilaan 92 in Voorschoten. De kleedruimtes bij de gymzaal zijn gesloten.

Dynamische martial arts clinic (vechtsportfeestje)

Een martial arts clinic is een stoer en sportief feestje. Erg leuk voor kinderen van ongeveer  7-10 jaar.

 

Tijdens het feestje doen we technieken vanuit verschillende martial arts (vechtsporten). Valbreken, werpen, stoten en trappen op stootkussens, kickboksen en zwaardvechten!

 

We gebruiken zachte matten, bokshandschoenen, scheenbeschermers, zachte stokken en helmen, zodat niemand zich bezeert. We passen de technieken aan aan de leeftijd van de jarige en de dynamiek van de groep. 

 

Privacybeleid

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Youtube Icoon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Algemene voorwaarden