Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Agenda

9 jun: SOGO BUDO centrale training

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert SOGO BUDO weer een centrale training voor de disciplines Kobudo, Ju-Jutsu (Yoseikan) en Karate. De training is bij Budo Academy Physical in Ede (Vening Meineszstraat 7) en is toegankelijk voor alle graden.

Om de kwaliteit van bewegen te ontwikkelen en te waarborgen organiseren we een aantal keer per jaar centrale trainingen voor alle disciplines en alle graden. Soms trainen alle disciplines afzonderlijk, maar dit maal komen de disciplines in carousel vorm voorbij. Dat betekent dat je alle drie de trainingen kunt volgen. Op de centrale trainingen zal de all-round visie van waaruit gewerkt wordt steeds nadrukkelijk toegelicht worden. Doordat alle disciplines vanuit eenzelfde visie gedoceerd worden, werkt dit verhelderend, verbredend en verdiepend. Door op deze manier met elkaar te trainen en kennis en kunde uit te wisselen, kunnen we landelijke het niveau verbeteren.

Per discipline wordt er 40 minuten getraind onder leiding van verschillende docenten:
Kobudo - Mario Nooijen
Ju-Jutsu (Yoseikan) - Marco Querreveld
Karate - John de Boer

De training is gratis voor leden en kost € 15,- voor niet-leden. Opgeven vooraf is niet nodig.

24 jun: Thematraining examens

Iedere 3e zondag van de maand is er Thematraining voor de senioren Aikido en Ju-Jutsu. Dit maal is de training op de 4e zondag ivm vaderdag. Het thema van deze maand is examentraining. De training is van 11.00-13.00 uur in gymzaal Krimwijk, Multatulilaan 92 in Voorschoten. Deelname is gratis voor leden met een onbeperkt abonnement en kost anders € 5,-