Budocentrum Junansei

Voorschoten | Wassenaar

Agenda

Zo 17 feb: thematraining

Aanstaande zondag is er van 11.00-13.00 thematraining in gymzaal Krimwijk, Multatulilaan 92 in Voorschoten. 
 
Deze keer gaan we werken aan 'natuurlijk gedrag' zodat iedereen op een fijne en logische manier met elkaar kan trainen en bovenal dat de technieken veilig beoefend kunnen worden.
 
De trainingen zijn bedoeld als extra verdieping voor beoefenaars (senioren) van het Aikido en Ju-Jutsu. De training is gratis als je een onbeperkt abonnement bij ons hebt en anders € 5,-
 
 
 
 

5 mrt: Start cursus Zelfverdediging voor groep 5-6

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Geen enkele situatie is hetzelfde, maar de basis van de zelfverdediging is wel altijd toepasbaar. In elke zelfverdedigingssituatie ben jijzelf de belangrijkste factor. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties.

Een vervelende situatie overkomt mensen. Het gebeurt onverwacht en er was eigenlijk niets wat je daar aan kon doen. Maar wat dan? In elke situatie ben jij zelf aanwezig. Dit geldt voor zowel het mentale als het fysieke aspect van de situatie en is van groot belang voor het oplossen van ongewenste situaties. De cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid bij Budocentrum Junansei richt zich op het optimaal inzetten van je eigen kracht en het benutten van de mogelijkheden in het moment. De methode is praktisch toepasbaar en voor iedereen gemakkelijk aan te leren.

Op dinsdag 5 maart start er een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor kinderen in groep 5 en 6. De cursus duurt 6 weken en de lessen zijn op dinsdag van 16:00-16:45 in de Frans de Vettezaal (Kuyperbrink 11) in Voorschoten.

De cursusdata zijn: 5 mrt, 12 mrt, 19 mrt, 26 mrt, 2 apr en 9 apr. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef, gecertificeerd instructeur Zelfverdediding & Weerbaarheid volgens de methode PSD - Practical Self Defense. De kosten voor deze cursus bedragen € 45,-. Opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

9 mrt: Start cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor volwassenen

Vandaag de dag kan iedereen plotseling in een situatie komen waar het nodig is om voor jezelf op te komen of jezelf te verdedigen. Daarom volgen veel mensen een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid. Dit is een goede manier om weerbaarder te worden, alleen na verloop van tijd kan het zijn dat je niet meer helemaal precies weet wat je ook al weer geleerd had in de cursus.

Daarom start er op 5 maart bij Budocentrum Junansei een cursus Zelfverdediging & Weerbaarheid voor gevorderden. Deze cursus is bedoeld voor mensen vanaf 14 jaar die al eerder een cursus Z&W gevolgd hebben. De cursus duurt 6 weken en de lessen zijn iedere zaterdagmiddag van 13.30-14.30 in gymzaal Krimwijk, OBS De Vos aan de Multatulilaan 92 in Voorschoten. De cursusdata zijn: 9 mrt, 16 mrt, 23 mrt, 30 mrt, 6 apr en 13 apr. De cursus wordt gegeven door Sam Sosef & Esther van Diggelen, beide erkend instructeur Zelfverdediging & Weerbaarheid volgens de landelijke methode voor Practical Self Defense.

De kosten voor deze cursus bedragen € 75,- en opgeven kan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..